12 november 2015
18:00

Stureby SK

Referat: Enskede IK - Stureby SK

Andra matchen i Ersan och det var dags för lokalderby när grannen Enskede IK gästade Sturebyskolan. I första halvlek bjöds på stundtals väldigt fina kombinationer som värmde publiken i kylan men trots ett massivt bollinnehav var det bara 1-0 i paus.

I halvtid pratade vi om att kombinera det fina spelet med lite mer raka och beslutsamma attacker. Och som alltid med de här fantastiska tjejerna så lyssnar de och går ut och visar precis hur fotboll ska spelas. 20 minuter senare hade hela planen nyttjats och sju bollar förpassats in i motståndarmålet. Bland höjdpunkterna märktes ett mål med passningar in på mållinjen och även ett nickmål!

Vi tar med oss en derbyseger med 8-0 till morgondagens lagfest!